Bed & Breakfast - Hof van Wolder

Omgeving

Vanuit de hoeve heb je uitzicht op wijngaard de Apostelhoeve, waar Nederlands lekkerste wijn wordt gemaakt. Je waant je in het buitenland. Via holle wegen loop je het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap in. Chateau Neercanne met z’n prachtige terrastuinen ligt op een steenworp afstand. Ook zijn er eetcafeetjes, een jazzcafe en bruine kroegen op loopafstand te vinden. De binnenstad is met fiets, bus of auto binnen 10 minuten bereikt. Daar is een grote verscheidenheid aan kunst, cultuur, muziek en heerlijk eten en drinken aanwezig.

Maastricht is een prachtige stad om te wandelen. Deze vestingstad met omwalling, het fort, zijn oude straatjes en pleintjes, de vele gevelstenen, de prachtige kerken, kloosters en de parken met sporen van het verleden biedt alle mogelijkheden om een weekend of weken van te genieten. Onderweg stop je bij een van de heerlijke terrasjes, de prachtige musea en tentoonstellingen.

Environment

From Hof van Wolder, you look at the oldest vineyard Apostelhoeve where the best wine in the country is made. Views are fantastic from Hof van Wolder. You can walk up the most beautiful hills of South Limburg. Chateu Neercanne is at walking distance. Restaurants and cafes can be found at walking distance. The city centre can be reached easily in 10 minutes by care, bus, or bike, and is in 15 minutes walking distance, where there is plenty of culture, music, museums, restaurants and cafes.

Developed by JLGsoft